Thursday, January 6, 2011

update at segar amat!!

assalamualaikum..

huargh!! agak kekok biole berade di sini.. rase mcm nk out je.. hahaha.. mengong.. peace!! rindu yg termat sama kamu blog!! hehe.. btw, muet dah kluar.. mati2 igtkan fail.. sbb main taram je smua... at last.. dpt la cukup2 makan.. huahuahua..

it's okay what.. ngeh3.. btw, sekarang tgh serabut pasal buku2.. kalau total up smua dalam rm300.. tak giler tu.. then tengah pening patut ke mohon ptptn.. haila.. tapi rasenye yang paling kesian kat sini roomate aku, kak huda.. memerangkap wing capt kat sini.. dia jenis yg banyak cakap.. tp bile dengan aku.. no idea.. senyap je.. mati kutu agaknya.. haha..

okay2.. dah masuk topik lain plak.. err.. okay2.. selain jadual yang agak best di mana ari selasa dan jumaat hanya satu kelas saja di samping dua hari boleh bangun lambat iaitu ari selasa dan khamis.. aku cukup gembira.. ceh.. tapi ari isnin kelas dari kul 8 sampai kul 6 and gap 2 jam kul 12 until 2.. amik kau bahase rojak aku.. haha..


okay, terus terang nothing special kt sini.. biase2 je.. dan aku makan sehari sekali je.. sadis tol.. :'( tak pe.. makin kurus di sini ye.. hehe..

err.. okay.. dah habis merapu kot.. dah lebih sejam kt cc nieyh.. haish.. tp sekrang diorg sibuk gelakkn aku sbb one picture nieyh.. arghhh!! mengong..

okay2.. stop it.. minggu nie kak nor bertunang.. wish her happy. then, that's all for today.. ngeh3.. sorry no pic.. and sedar2 dah 92 followers.. tengs.. and blog nie pon dah setahun lebih sebenarnye usianya.. hehe..

2 comments:

cik pka said...

rabi gud luck k! jge diri. makan banyak2, bagi gemuk sikit. haha

rabiatuladawiyah said...

hoho.. kat sini tpakse bjimat.. makan sehari sekali je.. :)