Friday, February 25, 2011

quasar~

assalamualaikum,
 dear diary,

oh~ tidak.. quasar da best! maaf.. quasar ialah singkatan bagi quantitative science punye family.. wa! gempak gitu.. kami tak kuat dan kami tak besar, bila bekerjasama semua jadi mudah.. eh, itu wonderpets.. haha.. baiklah.. kami tak ramai pun. tapi havoc macam ramai.. best2..  baru-baru nie kiteorang ade join induksi quasar n family day quasar di mana induksi hanya untuk part one dan family day untuk semua part..

sila lihat memori yang terakam bersama:
kelas kami + bbrape penyeri.. seri la sangat..

menyibuk ye.. pantang nampak DSLR.. 
kami yang rajin!! suke giler pic nie. ala-ala candid gitu!
kami group infinity!
muka-muka loser dr game rebut kerusi+kene jaga mumia..
aku bkorban demi mumia kami.. ahaha.. bajet baik plak kan..
sempat mecelah ye.. peace=)
pic saya gemuk! huargh!!(buruk tp nak letak jugak!) mereng..

profil picture sekarang bersama dengan encik firdaus..
comel kan saya?
jangan nak perasan la kamu! haha
tarian choki-choki!
pemilik DSLR: encik apis!
credit pic to: feoney lonella
kesimpulannya.. we have fun!

p/s: kadang-kadang kita bersedih atas apa yang menimpa kita tapi kita tak sedar yang Dia dah mengaturkan sesuatu yang lebih baik untuk kita.. :)
-many things happen for reasons..
-currently addicted to: neccafe, jars of hearts n

banyak merepek sudah..

OUT!

No comments: