Thursday, April 21, 2011

4 more to go!!

assalamualaikum..
 dear diary,

eh, eh.. tadi dah habis satu paper, MAT 123(geometry). walaupun pening kepala nak menjawab tapi boleh la.. paling banyak pun aku boleh hilang 30 out of 100.. eh, kira banyak la tu kan.. tapi setelah hentam2 boleh la hilang 11 markah je.. entah la.. kalau yang hentam tu betul. eh,eh.. tapi ade kosong kot.. giler nieyh.. tak pe la.. dah berlalu..

hmm.. abes paper geo ade lagi 4 paper.. haila.. tak pe, struggle rabiatul! struggle!! u can do it!! tapi.. tapi.. hyep, no tapi, tapi.. lagi sikit je.. yeah!! sikit la sangat.. huh~ okay, kene belajar lagi.. statistic yang ada fakta lagi.. precal yang banyak formula..ctu yang belum prepare ape-ape lagi.. dan bel yang agak rendah carry mark aku.. huh.. kene usaha lebih nieyh..

wait..
wait.

tapi sekarang di cc? choi choi! dah perlu out dengan segera.. masih banyak yang perlu dilakukan.. study,study,study!!

p/s: maaf, dah lama tak update.. (ade orang ke tunggu aku update blog? bajet je lebih.. eh eh)

2 comments:

AwieKashi said...

go,,,go,,,,,go!
hehe...
think yang QS nie senang itu je cara..

rabiatuladawiyah said...

tengs abg awie.. :)
QS the best!!!