Tuesday, July 31, 2012

sabar..

assalamualaikum..

not in the mood..
annoying..
bila aku dah buat baik..
jangan pijak kepala aku boleh?
hormat ar sikit orang lain..
hormat ar sikit hak orang lain..
HORMAT tau?
agak-agak ar kan..
tak yah nak tunggu sampai aku cakap..
faham sendiri limit masing-masing..
sabar aku pun ada limit..
maybe aku tak pernah cakap aku marah siapa
or annoying dengan siapa..
siapa makan cili terasa pedasnya..
aku yang tak makan cili nie pun dah HOT je luar dalam..
tengah sabar je..
sabar aku pun ada limit..
bukannya infinity..
kalau nak tengok aku marah,
silakan...
at one point, bila hormat aku dah hilang,
bila sabar aku dah tinggal nyawa-nyawa ikan...
kau boleh tengok aku yang korang tak pernah tengok..
jangan sampai aku buat apa yang aku tak pernah buat kat sini..
tau sendiri ar batas sendiri..
jangan nak melebih-lebih,
jangan nak mengedik-gedik sangat..
kbai.

#don't make me something that i don't want to do.
kalau orang lain kat tempat aku, mesti dah dapat dah tu..

i want punching bag!!! *tiba2*

1 comment: