Thursday, October 21, 2010

you..

assalamualaikum..

err.. everything seems going wrong with me.. i can't stop myself from thinking about someone.. then, i will laugh and think how stupid am I in front of him.. bluek.. haha.. how crazy am i? to avoid from boring, i will hear some sad or slow songs which i could remember the lyrics.. u know why? because i wanna to sing along.. ahaha.. until it's raining due to my 'beautiful' voice.. haha.. it's a relief.. when i could sing loud alone at home.. then, laugh alone when the memories come.. then, i will feel ashame with myself.. and i will scream to my pillow.. haha.. if i will be like this in a long period, i will crazy because too obsess with the memories.. that's why i wish i could erase them.. haha.. whatever it is.. it just the memories.. that i wish i could live in the old times again.. wa~ humans always like that.. never appreciate something until we lost it.. hehe.. still i think i'm so stupid.. hey, doing stupid things is fun.. but i always make myself ashame with the others.. look, i'm stupid.. there is nothing in me.. =) could i forget u?? hmm.. he will not remember me.. yeah, hell. who i am.. look at me.. i'm just no one.. how i wish i could read his heart.. eerr.. hello, we are just friends right.. haha.. i like to be his friend.. hey, a friend will be always in our heart.. and there is no such word, ex-friend.. once we be a friend of someone, it will remain a friend forever.. haha.. ape aku melalut nieyh? merepek sungguh.. marang kerapu marang sekkeper.. whatever rabia..

okay, enough for the english session.. haha.. balik kepada bahasa kebangsaan kita.. adibah, rakan sejak sekolah menengah berasrama penuh, sedang berperang.. bajet macam dah lama tinggalkan sekolah pulak.. memang patut pon tabik kat dia.. mana tak nya, dia punya la study, sampai tidur tak terjaga.. dia memang betul-betul nak berjaya.. rajin sungguh, tak macam aku.. pemalas.. bayangkan la, esok ade paper, dia cume tidur beberapa jam je.. whoa!! giler.. kalau aku, dah lame aku tinggalkn buku tu.. btw, dia mcm ala-ala pancing nk ke KMJ.. well, aku pon rindu giler... banyak giler nak report pada kawan aku yang sorang nieyh.. haha.. tapi tak lengkap ar tanpa fiza.. arr.. aku pon blurr.. kalau la satu hari tu milik kiteorg bertiga je.. ngee~ mesti mcm kt maktab dulu.. sebelum SPM... hang out together.. kat bilik F25!!!! rindu sangat2 kat 'haunted' room tu.. haha. tak memasal.. bilik yang penuh memori tu.. ngee~

ep 7! chaiyok rabia!! mesti sempat habiskn punya.. mischievous kiss.. playful kiss.. naughty kiss.. ahaha.. btw, crite nie memang tengah top sekarang.. so enjoy.. memang aku player.. kt internet tgok crite nieyh.. pukul 3 until 4 petang, on air.. pukul 8.30-9.30mlm, style.. wa~ giler ar... 3 crite korea dlm mase yg same.. tu tak tmasuk yg pca bg utk download tu.. haish.. rabia.. tapi satu lagi cabaran ialah, kebanyakan mase aku telah dihabiskn utk dia nieyh.. entah ape yang dia letak kt blog dia.. tp memang ar.. haunted.. even entry2 lame pon aku selongkar.. haha.. kantoi.. ceh, normal ar.. for an observer like me.. tapi memang best pon entry2 dia.. nak buat macam mane.. haha.. pling best bile tau dia pon pminat hlovate.. argh!! rooftop rant!! i miss that story.. sweet.. olala.. ^_^

p/s: tak abis2 aku nk update.. haha.. mengong.. yang atas tu cume intro yg merepek je.. jangan amik kesah sangat.. haha... btw, i love my brain.. i don't want to be crazy.. lol.. loneliness is just something that you should avoid from ur heart.. hey, there are many people surrounding you=) appreciate them..

2 comments:

Adika said...

rabbi...ko jatuh cinta ek??
ahahhahaha

rabiatuladawiyah said...

haha..
seriusly aku ckp aku jatuh cinta ngn memori aku.. haha..
itu bukan cinta la..
=.="