Sunday, November 7, 2010

aku suke kamu bilik air!!

assalamualaikum,
 dear diary,


i need alone plizz~!


haha.. sorry untuk tajuk entry yang agak pelik.. tapi itu je la yang menggambarkan betapa susahnye hati aku.. haha.. bilik air.. amat2 membahagiakan kalau mandi.. yups.. segar sangat..  haha.. entry mengong... tapi seriusly, cube kalau tak de air?? cukup la kalau sehari.. for sure susah giler.. cube kalau tak yah mandi tiga hari?? bile dapat mandi for sure lega giler kan..


and yes! aku ngaku.. bilik air merupekan bilik ajaib bagi aku.. aku boleh masuk dengan mata berair dan keluar dengan muka tersenyum.. haha.. it's a type of therapy~!! haha.. memang sejak kecik lagi aku memang suke sangat menangis.. dah tabiat.. mendedahkan rahsia sendiri.. lantak ape aku~! ahaha.. so setiap kali aku menangis.. aku lebih suke masuk bilik air lama-lama dengan alasan nak mandi..


so kalau aku mandi sampai setengah jam atau lebih tu.. mase tu aku tengah tension.. harap maaf.. bak kate omputih, " i love walk in rain because no one will see me cry".. haha.. emo giler.. dalam bilik air.. first skali.. ialah bukak air.. basahkan baju n lihat di cermin dengan muke tersenyum.. peace=) haha.. amat mgembirakan.. di sana. aku boleh 'memuji' dan mencarut.. well, sape nak dengar dalam bilik air..haha.. tp kalau boleh nak je aku menjerit kalau tension.. tapi klu menjerit tak tentu pasal.. mesti tak lame pastu aku dapat special treatment daripada hospital bahagia.. argh.. tak sanggup aku..


tapi memang tak dapat di sangkal lagi keajaiban air.. air mampu menyembuhkan penyakit.. air mampu jadi medium untuk menyimpan memori.. air mampu membuat seseorang tenang... macam aku.. ish.. memang byk.. merepek sudah.. =.="


aku chentakan kamu AIR~!
p/s: dah2.. sekian sahaja entry utk kali ini.. sungguh aku rase seperti bercakap seorang diri tanpa komen dari orang.. argh! lantak ape... sekurang-kurangnya aku masih boleh melontarkan ape yg aku nak.

3 comments:

en.sipot said...

errkk.bilik air pun bilik airlaah.huhu

+akufobia+ said...

haha.segarr.

rabiatuladawiyah said...

akufobia, segar mcm air hujan yg myegarkan tanah..

ensiput.. haha