Sunday, December 5, 2010

spongebob vs patrick!

assalamualaikum..

eh.. sekarang nie musim spongebob ke? masing-masing letak status sebagai spongebob or patrick di FB.. hurr~ lastly, terbongkar jua satu rahsia!! terlebih dahulu aku ingin meminta maaf untuk segala kaum yang menganggap ini sebagai RAHSIA terbesar mereka.. ahaha.. masalahnya..

spongebob!
"Okay girls,time to confuse the boys!if you are single write 'spongebob' on your status and if you are taken write 'patrick'.Pass this on every girl on chat....Don't tell the boys; it's a girl's thing.."

kelakar saje.. tapi ade gak boys yang tiba-tiba letak status, "patrick".. meaning diorang faham la permainan nie kan.. adeh.. so buat apa nak sorok-sorok lagi.. tak faham aku... bak kata cikgu aku kat FB tu dah terang-terang  samaada pemilik akaun tu single ke in relationship even married! so ape kejadahnya nak main menatang nie lagi? 


it just for fun.. okay i get it.. dah bosan nak terus terang kot.. so, main menatang nie.. kadang-kadang it sounds so childish.. oh yeah, i'm childish! haha.. 


patrick!
whatever~

p/s: kalau aku spongebob, siapa nak jadi patrick? huh..

satu lagi info..

"this is girl code, so don't tell the guys! If your single, and your not crushing on anyone, put 'lolipop' as your status. If your single, but crushing on someone put 'bubblegum' as your status. If your taken by somebody special put 'pop rocks' as your status. Send this to all the girls, you have online.... do itt !this will be funnyy tympass this to 29 people. exept the sender."


kelakar plak dapat peningkan pale otak diorang!! haha



2 comments:

Nordin said...

aaaaaaaahhh. susah payah kepala sy pening mikir psl benda ni, tu pulak sbbnya. tapi thengkiyu sbb bg tau. hehehehe. ohh, sungguh ketinggalan rupanya aku ini

rabiatuladawiyah said...

haha.. gumbira dpt beri info.. :)
skarang upin&ipin ngn shinchan plak..