Saturday, January 15, 2011

ape lagi yang kau nak?!!

assalamualaikum..
 dear diary,

maaf.. tajuk yang agak kasar.. tapi itu lah kenyataannya.. untuk pengetahuan semua.. ehem2.. macam nak buat pengumuman plak.. back to the topic pleasee! okay.. minggu first kat sini BAJU KURUNG aku hilang di ampaian.. minggu third plak SELIPAR biru aku hilang~!! baru tinggal beberapa minit.. paling lama pun tadi aku rase sejam la lebih kurang.. balik-balik dah invisible! ape kes?? menyirap tersirap aku... pergh!! panas nie.. panas.. eh.. macam melodi pulak dah.. harapanku satu, jangan HATI aku pulak yang dicuri sudah! aku tak rela hati aku hilang kat sini..
tak rela jika hati aku yang hilang..
okay.. sejukkan dulu page nie sekejap.. cool.. cool.. pagi tadi sepatutnya ade satu kelas dengan ustaz.. dok tunggu dan tunggu dan tunggu.. aku yang bosan nie mula la bersuara..
            "okay, tak de kelas!"
tak sampai 5 minit.. tak sampai 5 minit okay, ustaz pun sampai.. dan menyatakan hasratnya untuk menangguhkan kelas pada hari selasa.. muahaha... ceh.. aku pun buat la muka berlagak kat member-member sebelah.. mana taknya aku cakap time tu semua dengar kot.. dan ianya menjadi kenyataan.. haha.. bak kata Lala, kalau tak nak ade kelas suro rabie cakap... haha.. senget..

no class for today..
Lala pulak lain ceritanya.. okay, aku mengaku admire adik dia yang sebaya dengan aku... pengakuan berani mati nie...ahaha.. tapi biasa2 je la.. pastu turn aku plak show off adik aku.. cewah.. tak nak mengalah.. then Lala pun kata la dia minat adik aku sebab adik aku tu tinggi.. Lala menyatakan bahawa dia minat lelaki tinggi.. Tiba-tiba dengan tidak semena-mena, bip.. mesej masuk dalam phone Lala.. class rep kiteorang yang lebih tinggi dari aku minta kebenaran Lala sebab ada someone yang lagi tinggi dari class rep kiteorang which is lebih tinggi dari aku and Lala nak kenal dengan dia.. WHAT~!! Lala n me terkejut.. baru je bercakap2 pasal lelaki tinggi.. nah, amik kau.. terus dapat.. well, orang cantik memang senang kan nak dapat bf? tak macam aku..

he's HOT~!! o.O
p/s: a little bit lonely right now but hey, i'm happy with what i have.. i'm not desperate okay.. haha.. dengan beraninya... saya, rabiatuladawiyah telah menggunakan gambar sendiri sebagai profile picture untuk facebook.. tetapi ianya hanyalah sementara.. ngee~ actually nak show off kat someone tapi dia tak online ler pulak.. grr!!!!  kejam kan saya?

2 comments:

NICK IRFAN said...

dpt jmpa balik x baju awk tu? rasanya toyol sorok la... cuba awk tabur garam kt tmpt hilang tu ni petua org dulu2 la...

rabiatuladawiyah said...

hoho.. mestilah tak jumpe balik.. garam pon tak de kt tmpat aden nie ha.. :)