Tuesday, September 25, 2012

17 September 2012


assalamualaikum..

happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday to me...
kbai.. *boleh lempang laju-laju

actually 17 September hari tu.. bermulah sengsara huru hara bagai kejadah tu menghantui hidup aku.. dengan test yang berbagai tu, assignment berlambak tu dan macam-macamlah yang terjadi sejak hari tu.. sedih pedih tau tak! *sambil ratah jem. okay, birthday saya jatuh pada hari isnin bersamaan cuti umum kerana Hari Malaysia yang jatuh pada 16 September pada hari ahad.. baik gila kan aku bagi cuti kat semua orang semperna birthday aku.. paling masyuk nya.. hari tu jugak lah ada family day QUASAR dan test MGT162.. sedia maklum, aku tak suka theory.. n family day tu fun gile.. sebab diorang jadikan aku sasaran air dengan tepung.. new equation for that day, air + tepung = rabie di padang ragbi..

apa-apa pun, nak cakap thanks kat semua.. ya.. anda semua.. sebab wish.. and rasanya hampir atau lebih 100 orang dah wish kat facebook. tak sempat nak cakap thanks kat semua.. hua hua hua.. sebab time tu minggu yang padat kan.. alala.. ciannya..

okay nie list yang wish aku pada hari tu and sebelum nya.. (maybe ada yang tertinggal)
ucapan:-
1. mak (paling banyak kali wish and paling awal wish!) :*
2. kecik n huda
3. lyen
4. daus
5. teha
6. sue
7. feon
8. hakim
9. lala
10. omar
12. nabila, zati, najibah n anne

SMS
14. nurdin
15. awek nurdin


okay.. sekian.. :)
malas dah nak taip panjang2..
thanks mak n ayah sebab belikan kek yang sangat awesome!
SEDAP!!! >.<"

p/s: entry nie ambil masa seminggu untuk disiapkan <fakta>

2 comments:

Firdaus Mohd said...

betul2, sedap kek tu! ohsem

Makcik! tahun depan bawa lagi kek yg LEBIH sedap.. hohoho :D

rabiatuladawiyah said...

nak kek yg lebih sedap?
BELI SENDIRI! =.="