Monday, November 15, 2010

cuti..

assalamualaikum,
 dear diary,

hmm.. cuti nie merupekan cuti paling panjang selepasa cuti tamat SPM hari tu.. haila.. ape nak buat ye? setiap hari facebooking, blogging, sleeping, eating dan aktiviti-aktiviti yang mengemukkan badan sahaja.. ahaha.. bile aku cakap aku dah gemuk tak de sape pulak nak caya.. haish.. diorang tak nampak ke pipi nie dah macam belon??


hmm.. ape-ape pon kalau dah lama sangat cuti amat bosan.. tapi kalau tak de cuti tak best.. haish..

p/s: terpakse gune perkataan 'abang' sewaktu berchatting dengan senior.. eeeuuuuhhhhhhh... tak sanggup lagi nak gune perkataan tu selain untuk ehem.. ehem.. haha..

2 comments:

Adika said...

im bored of being bored...
ahahahha...bes

rabiatuladawiyah said...

haha.. lala